Această resursă oferă informații esențiale pentru candidații care se pregătesc să susțină examenul Cambridge A2 Flyers.

Cursul include Informații referitoare la:

 • Importanța calificărilor Cambridge în dezvoltarea competențelor lingvistice

 • Structura examenului, strategii de pregătire, sfaturi pentru ziua examenului și gestionarea emoțiilor

 • Ce se întâmplă după examen și care sunt următorii pași în ceea ce privește dezvoltarea abilităților de limbă engleză

 • Resurse pentru pregătirea probei de speaking și activități online interactive pentru a dezvolta abilitățile de comunicare în limba engleză.

 • Lista de cuvinte pentru examenul Cambridge A2 Flyers

Structura cursului:

  1. Pre A1 Starters, A1 Movers and A2 Flyers help children around the world learn English

  2. Cambridge Week - Young Learners

  3. Cambridge Week: Prezentare - Aniella Bușilă

  4. A2 Flyers - information for candidates

  5. Flyers - Speaking guide for parents

  6. Activity booklet parents

  7. A2 Flyers word list

  8. Cum afli rezultatul la examenul Cambridge

  9. Susține Examenul Cambridge!

 • Gratuit
 • 9 lecții

Află totul despre examenul Cambridge A2 Flyers!

Reviews:

Întrebări frecvente:

 • Care sunt beneficiile aduse de examenul Cambridge A2 Flyers?

  Examenul Cambridge A2 Flyers oferă o evaluare obiectivă a cunoștințelor și competențelor în limba engleză ale copiilor, măsurând progresul și oferind motivație și încredere. Certificatele sunt recunoscute internațional și asigură o bază solidă pentru studii ulterioare. Examenul oferă o structură clară și feedback constructiv, ajutând la pregătirea pentru examenele Cambridge English de niveluri superioare.

 • Ce primesc copiii după ce susțin examenul?

  Toți candidații la examenele Cambridge Pre A1 Starters, A1 Movers și A2 Flyers primesc un certificat, examenul nu poate fi picat. Pe certificat, candidații vor fi notați cu scuturi, iar scorul maxim pentru fiecare proba este de cinci. Rezultatele sunt aliniate cu Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi (CEFR) și asociate cu Scara Cambridge English. Certificatele sunt trimise în aproximativ șase-opt săptămâni după examen.

 • Certificatul A2 Flyers echivalează probele de competență lingvistică pentru admiterea în clasa a V‑a cu predare în regim intensiv?

  Probele de competență lingvistică pentru admiterea în clasa a V‑a cu predare în regim intensiv pot fi echivalate cu un certificat Cambridge A1 Movers sau A2 Flyers (minim 11 scuturi), doar dacă numărul total al elevilor care optează pentru acest tip de clase este mai mic sau egal cu numărul de locuri aprobat pentru clasele cu predare în regim intensiv, conform Regulamentului-cadru din 31 august 2020, art. 128 alin. (7).
  Pentru a obține informații specifice despre echivalarea examenelor în clasa a V-a, vă recomandăm să consultați regulamentul școlii la care intenționați să înscrieți copilul.

 • Cine corecteaza testele Cambridge?

  Subiectele pentru examene sunt elaborate de experți ai Cambridge English, iar după susținerea examenelor, acestea sunt trimise înapoi la Cambridge pentru a fi corectate de o echipă de evaluatori instruiți și specializați. Acești evaluatori lucrează sub supravegherea Cambridge English și respectă protocoale riguroase de evaluare pentru a asigura corectitudinea și obiectivitatea procesului de evaluare a testelor.

 • Există o listă de cuvinte pentru examenul Cambridge A2 Flyers?

  Există o listă de cuvinte disponibilă în acest curs pentru nivelul A2 Flyers.

 • Ce instrumente de scris trebuie să aibă copiii la examen?

  La examen, copiii vor avea nevoie de un creion pentru proba de Reading and Writing, iar pentru proba de Listening vor avea nevoie de un set de creioane colorate care să includă culorile: roșu, albastru, verde, galben, portocaliu, roz, mov, negru, maro și gri. Pentru proba de Speaking, copiii nu trebuie să aducă nimic.

 • Se folosește engleza britanică sau americană în examen?

  Examenele includ atât termeni din engleza britanică, cât și din engleza americană. Proba de Listening conține atât accentul britanic, cât și cel american și sunt acceptate atât răspunsurile în ambele variante.